Welkom in ons Limburgse paradijs!

Welkom

Voel je thuis en geniet van de rust. Om het verblijf van al onze gasten zo prettig mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal huisregels.

Reservering
Bij de reservering dient altijd correct melding te worden gemaakt van het aantal personen en huisdieren dat in het gastenverblijf Redhill zal overnachten.

Inchecken
Inchecken kan vanaf 17:00 uur. Inchecken gebeurt bij voorkeur voor 20:00 uur.

Sleutelbeheer
Bij aankomst ontvang je van de eigenaar één sleutel bestemd voor het verblijf. Wij vragen jullie om zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van het verblijf en voor het uitdoen van de verlichting/ verwarming. Bij het uitchecken graag de sleutel weer inleveren bij de eigenaar.

Verlies sleutel
Bij verlies van een sleutel brengt gastenverblijf Redhill €200,00 in rekening.

Prijzen
De prijzen zijn inclusief gas, water, elektra, bed-, bad- en keukenlinnen. Ook het gebruik van koffie/ thee en melk/ suiker, Wifi en parkeergelegenheid op het terrein bij gastenverblijf Redhill vallen hieronder.

In het onverhoopte geval dat de servicediensten zoals Wifi niet of niet naar behoren functioneren tijdens het verblijf bij Redhill geeft dit de gast geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde kamerprijs. Daarnaast zal de gast zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met de reputatie van Redhill als aanbieder van de accommodatie. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker heeft Redhill het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.

Parkeren
Parkeren kan op het terrein bij het gastenverblijf Redhill en is op eigen risico. Gastenverblijf Redhill is niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade.

Afval
Vuilnis mag in de daarvoor bestemde afvalcontainers worden gedeponeerd. Leeg glaswerk en papier mag blijven staan/ liggen, deze zal de eigenaar in verband met afvalscheiding voor je opruimen.

Huisdieren
Honden ( geen puppy's) zijn welkom, mits goed opgevoed. Gelieve de hond niet op ons terrein te laten ontlasten, dit ook i.v.m. de kwaliteit van ons terrein. Toch een ongelukje gebeurd? Hiervoor zijn zakjes op het terrein aanwezig, zodat dit kan worden opgeruimd.

Schade
Gastenverblijf Redhill is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die wordt ondervonden tijdens het verblijf. Mocht er tijdens het verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan, dan wordt dit bij de eigenaar gemeld.